Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня відзначався Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.

Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, у школі пройшли заходи протидії торгівлі людьми. Мета всіх заходів - підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорити причини, форми та ознаки цього явища. Протягом тижня учні школи переглянули відеофільми «Запобігання торгівлі людьми та експлуатація дітей», «Скажи «Стоп» торгівцям людьми» та інші.

Для учнів 1-11 класів відбулися виховні години на тему: «Не стань жертвою торгівлі людьми», «Незнайомі люди. Правила поведінки» «Сучасне рабство».Учнівське самоврядування школи підготувало та провело інформаційну хвилинку, під час якої розповіли про небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми,познайомили з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.

/Files/images/ТЛ 1.jpg/Files/images/ТЛ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт загальноосвітньої школи

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 17 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!