Осіння гроза 2018

/Files/images/20180923_122950.jpg

21 – 23 вересня з ініціативи Київської обласної державної адміністрації , за участі інструкторів-волонтерів та членів проводу МГО«Моноліт» (керівник Руслан Микула) пройшов військово-патріотичний вишкіл учнівської молоді Київщини «Осіння гроза - 2018».До місця таборування в лісовому урочищі с. Мигалки учасники вишколу пройшли пішою ходою.
Понад сорок учнів 6 –11-х класів загальноосвітніх шкіл області, в тому числі і учні нашої школи, взяли участь у військово-патріотичному проекті «Осіння гроза - 2018» і протягом трьох днів поринули у цікаве таборове життя, насичене заняттями з психологічної, тактичної, вогневої підготовки, поводження з вибухонебезпечними предметами, змаганнями з пейнтболу. Щовечора молодь збиралася біля ватри на патріотичні гутірки та посмакувати табірною кашею. Таке фізичне і моральне загартування, спілкування з природою згуртувало таборовиків.
На закритті вишколу комендант табору та голова МГО «Моноліт» Руслан Микула оголосив результати змагань з пейнтболу та полоси перешкод, кожен учасник, який пройшов повний вишкіл отримав футболки з логотипом МГО «Моноліт» та пам’ятні буклети .

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт загальноосвітньої школи

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 17 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!